Diari d ´una penjada.

Això era una xiqueta anomenada Nikki ,que es cambiava d´institut .I no tenia amics fins un dia va coneixer a la xiqueta mes popular de línstitut . Però era una mala xiqueta . Fins un dia que es va a apuntar a ajudar en la biblioteca i va coneixer a unes xiquetes anomenades Cloe i Zoey . Quan llebava uns messos va coneixer a un xic molt guapo i es va enamorar. Nikki es lo passava molt bé amb les seues amigues però havia unes xiques molt males com per exemple .Mackenzie que sempre li feia mal .I un dia les seues amigues i el xic que le gustava li van ajudar i Nikki ya no es volia anar del seu nou institunt.

1 comment to Diari d ´una penjada.

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image
Refrescar

*

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>