Me’n vaig de casa!.

 

Título: Me’n vaig de casa!.

Autor: Pasqual Alapont.

Ilustrador: Francesc Santana.

Número de Páginas: 98.

Resumen: Manel i el seu avi Frederic, seguisen igual de juganers que sempre, fan un repàs divertit a l’àmbum familiar, armen una molt bona en mig d’una funciò de teatre que el seu pare el mana a veure amb tota la fàmilia (Manel, Frederic, la tía Roser, sa mare i son pare), tenen un fort encontrament amb un indi, Manel, invita a casa a un amic seu de l’escola…, No pare!.

aixó no es tot, però tampoc jo tel vaig a dir, si vols sabier el que pasa, com continua, més aventures que viuen Manel, Frederic i Jordi (el sue gos), tindràs que llegir-te el llibre. Jo ho recomane.

Opinión personal: A mi el llibre mà agradat molt, al igual que el reste de la col.leció.

Nota: 7.

1 comment to Me’n vaig de casa!.

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image
Refrescar

*

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>